NL EN

Flynn … Clubwinnaar 2014!!!

Op 23 november vond de Kampioens Clubmatch van de Nederlandse Cairn Terrier Club plaats te Asperen. 115 Cairn Terriers namen deel en ook wij waren van de partij. Samen met Flynn (RCR Fabulous Flynn), Zina (RCR Russian Affaire) en Puk (RCR Love Me Tender) namen wij deel. Druk (Cairns show-klaar maken) maar heel gezellig begonnen de keuringen met de volgende super resultaten. Red Creek Rebels Fabulous Flynn werd in de Jeugd Klasse Reuen eerste met een Uitmuntend onder keurmeester Ian Shaw uit Schotland. Vervolgens Beste Reu en tot onze grote, zeer aangename, verrassing Best Of Breed en aldus Clubwinnaar 2014. Flynn is amper 10,5 maanden jong!!! Geweldig trots op deze boy 🙂 Een welgemeend ‘Dankjewel’ aan keurmeesters Ian Shaw en Amy Firth!!! Also for the lovely presents!

Beste Reu …

IMG_3355

Onder rechts: Beste Teef

Vale of Atholl’s Bessie McIntyre met Reinier Goud

Best of Breed / Clubwinnaar 2014  Red Creek Rebels Fabulous Flynn 

IMG_3389

Alle winnaars op een rij …

IMG_3430

Zoooo blij …

IMG_3404   Zina behaalde Uitmuntend in een grote (12) Jeugdklasse Teven. Puk behaalde de 1e plaats Uitmuntend in de Open Klasse (12). Super resultaat voor RCR Love Me Tender!!! Ook waren een paar nakomelingen van onze kennel aanwezig, Body (RCR Lover Of The Light). Hij behaalde een vierde plaats Uitmuntend in de Tussen Klasse Reuen. Ross (RCR Twice as Nice) haalde in de Jeugdklasse een Zeer Goed.

 

Copyright 2013 Red Creek Rebels - Terug naar boven / go to top