NL EN

Wie zijn wij

Cairn Terriers behoren sinds 2001 tot ons gezin en vanaf dat moment kunnen we ook niet meer zonder hen. Onze eerste Cairn was een donker gestroomde reu met een uitzonderlijk mooi karakter. Al snel kwam er een speelmaatje bij, eveneens een reu, Body.
Deze reu ontwikkelde zich zo mooi dat wij op aanraden van zijn fokker met hem op show gingen. Inmiddels heeft Body al enige titels op zijn naam staan.

Sine-en-BrigFoto: Karl Donvil

Zo is de aanschaf van een huishond uitgegroeid tot een passie voor dit ras, de Cairn Terrier met alle facetten die ertoe behoren zoals onder andere het trimmen, showen en het fokken.
Om meer kennis te vergaren op kynologisch gebied heeft Brigitte in 2007 de kursus KK1 (Kynologische Kennis 1) met goed gevolg doorlopen.
Ons doel is om gezonde, mooie Cairns te fokken met een vrolijk karakter volgens de regels van de Nederlandse Cairn Terrier Club.
Onze kennel is geregisteerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.
De combinaties van teef en reu worden zeer zorgvuldig en op verantwoorde wijze gepland lettend op afstamming en het aanvullen van kenmerken van de ouderdieren.

 

 

 

Is uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons via email of telefoon.
Brigitte en Jos Peters

 

Copyright 2013 Red Creek Rebels - Terug naar boven / go to top